Info

New or Forgotten?

Welkom bij DLTC

Ben je al lid en zoek je informatie? Wil je lid worden of trainingen volgen om beter te leren tennissen? Wil je meedoen aan de jaarlijkse toernooien en activiteiten? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de sfeer van de vereniging? Dan ben je op de website van tennisvereniging DLTC aan het goede adres! Graag tot ziens bij een van de gezelligste tennisverenigingen van de regio.

Laatste nieuws

Deuvo Gietvloeren dubbeltoernooi

Nieuws van 16 september

Het toernooi is in volle gang.

Voor uitslagen, planning en verdere toernooiinformatie klik hier.

CV Service Mast Wintercompetitie 2017 - 2018

Nieuws van 15 september

De 8e editie van de grootste wintercompetitie in de regio heeft een gloednieuw jasje gekregen. De introductie van een knock-out fase na de winterstop. En kans op serieuze prijzen als je de knock-out fase wint! 

Vanaf begin oktober t/m half februari wordt op vrijdag en zondag in poules van 6 deelnemers / 6 koppels op de smashcourtbanen van DLTC gespeeld. De zondagen 11 februari, 18 februari, 25 februari en 4 maart worden gereserveerd voor de halve finales. Je zult niet op alle halve finaledagen worden ingepland, maar om alle halve finales in te kunnen plannen hopen we dat je minimaal op 3 van deze zondagen beschikbaar bent, het liefst 4. Op zondag 11 maart is de finaledag. Op deze dagen worden de uiteindelijke winnaars van de wintercompetitie bepaald. Zorg ervoor dat je deze data vrij houdt.

Samen met de pachters zorgen we voor een gezellige sfeer buiten de wedstrijden.

Schrijf je voor 1 oktober in op: toernooi.nl

De wintercompetitie in het kort:

  • De wintercompetitie is er voor iedereen die lid is van de KNLTB, dus ook tennissers van andere parken zijn van harte welkom om deel te nemen
  • Er mag voor maximaal 2 onderdelen worden ingeschreven (DE, HE, DD, HD, GD)
  • Inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 30,- ongeacht aan hoeveel onderdelen je meedoet
  • Er wordt gespeeld in poules van oktober t/m half februari
  • Er wordt gespeeld volgens knock-out op zondag 11 februari, zondag 18 februari, zondag 25 februari en zondag 4 maart (zorg ervoor dat je minimaal op 2 van deze dagen beschikbaar bent)
  • Zondag 11 maart is de finaledag!
  • Je kunt bij je inschrijving aangeven op welke data je verhinderd bent
  • Zaterdag 10 maart is de feestelijke afsluiting van de wintercompetitie met tennis, hapje eten en live-muziek!
  • De organisatie wil zoveel mogelijk faciliteren in het door laten gaan van alle wedstrijden. We hopen dat we van alle deelnemers hetzelfde kunnen verwachten. Hoe meer wedstrijden, hoe beter!

Najaarscompetitie 2017

Nieuws van 14 september

​De najaarscompetitie is bezig. Meer informatie over de teams, wedstrijden, uitslagen en standen vind u klik hier. Op de DLTC-app is deze nog beter in te zien.

De technische commissie wenst iedereen een plezierige en sportieve competitie toe.

Jeugdcompetitie en beschikbaarheid banen

Nieuws van 2 september

Met 15 jeugdteams in de competitie wordt het gezellig vol op de zondagen. Dit maakt dat op zondagen 17 en 24 september, 1, 8 15 en 22 oktober de banen tussen 10 en 16 uur nauwelijks beschikbaar zijn voor recreatief tennis. Wil je in dit blok een bal slaan, overleg eerst met het aanwezige jeugdcommissie lid. 

Het bestuur en de Jeugdcommissie

Tennislessen Seniorleden DLTC

Nieuws van 16 august

Voor senior-leden van DLTC is het weer mogelijk om zich in te schrijven voor de tennislessen in de winter. De lessen starten vanaf maandag 9 oktober 2017. De online inschrijving voor de tennislessen bij DLTC sluit woensdag 20 september 2017 of eerder als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

De 18 tennislessen in de winterperiode voor de senior-leden worden gegeven op alle doordeweekse avonden vanaf 19:00 uur. Ook zijn er mogelijkheden in de ochtenduren. U kunt zich aanmelden voor groepslessen of privé-lessen. 

Meer informatie over de tennisschool, het lesreglement, het lesdataoverzicht en voor inschrijving, ga naar www.tennisschool-m.nl.

Om u direct in te schrijven klikt u op deze link : Inschrijving winterlessen DLTC 2017/2018. 

Maarten Alferink 

Tel. 06-14892842
E-mail. info@tennisschool-m.nl

Binnenkort bij DLTC

CV Service Mast wintercompetitie tot maart 2018

CV Service Mast wintercompetitie tot maart 2018

U kunt nog inschrijven tot 01 oktober.

Najaarscompetitie 2017

Najaarscompetitie 2017Nieuwsgierig naar de uitslagen, standen van de gespeelde wedstrijden. Klik op het logo voor een overzicht van alle DLTC-teams

Park Dashboard

Bespeelbaar
Jan van Duuren (wo 20 sep 18:54)

Gebruiksaanwijzing website

Hier lees je wat er mogelijk is op de nieuwe website.

>> Lees verder...