DLTC > Club info > Informatie

Info

New or Forgotten?

Deventer LTC ligt prachtig gelegen nabij de binnenstad.Inmiddels bestaat vereniging 80 jaar en heeft zo'n 500 leden! De rijke historie van DLTC is mogelijk gemaakt door de inzet van haar leden, de commissieleden en de bestuursleden. DLTC is bij uitstek een vereniging waarbij plezier in het sporten en ontmoeten centraal staat. Zo worden er geregeld toernooien en activiteiten georganiseerd. DLTC is de enige vereniging in Deventer die geen verplichte bardienst heeft en dus ook geen afkoopregeling.

Als DLTC’er sta je op de baan en voor de bar! Het werk achter de bar laten we over aan een pachter. Hiermee hebben we als club al jaren een positieve ervaring. 

Kom gerust een kijkje nemen op ons gezellige park!

Voor vragen over lidmaatschap bij DLTC kunt u contact opnemen via onderstaande mail.
Deventer Lawn Tennisclub

Ledenadministratie@deventerltc.nl

 

Voor vragen over de tennislessen kunt u contact opnemen met:
Tennisschool M 
06-14892842

info@tennisschool-m.nl

 

Baangegevens

Ons park beschikt over acht smashcourtbanen. Deze banen maken het mogelijk om het hele jaar door te spelen, behalve bij extreme neerslag, sneeuw en opdooi. Het is mogelijk dat het park hierdoor incidenteel gesloten zal zijn.

Openingstijden

Het park is de gehele week  en in het weekend geopend. Senioren kunnen elke dag spelen van 9.00 tot 23.00 uur. Zaterdag-en zondagavond gaat de baanverlichting niet aan. Jeugleden tot en met 14 jaar mogen tot 18.30 uur banen reserveren. Jeugdleden van 15 tot en met 17 jaar mogen tot 20.30 uur banen reserveren. Vanaf dat moment hebben de senioren voorrang.