DLTC > Jeugd

Info

New or Forgotten?

DLTC biedt voor alle jeugdleden in elke leeftijdscategorie van 4 t/m 17 jaar mogelijkheden voor recreatief tennis en competitief tennis. Hierbij staat het leren tennissen en vooral speelplezier altijd voorop. DLTC biedt voor jeugdleden aantrekkelijke trainingmogelijkheden, organiseert recreatieve tennisactiviteiten en stimuleert tennis in competitie verband.
 
DLTC werkt samen met Tennisschool M. Zij verzorgen alle trainingen op het park. Wij zijn heel blij met ‘onze’ trainer Maarten Alferink.. DLTC wil graag jaarrond tennis stimuleren. Hiervoor wordt een aantrekkelijk jaarpakket aangeboden. Met dit jaarpakket volgt het jeugdlid 18 zomerlessen én 18 winterlessen. Er zijn in elke leeftijdscategorie ook mogelijkheden voor eerst een zomertraining van 18 lessen. De groepen van 6 personen worden zoveel mogelijk op leeftijd, niveau, jongens/meisjes en voorkeur ingedeeld. De trainingen starten in april.
 
Elk jeugdlid dient lid te zijn van DLTC, hiervoor moet een inschrijfformulier voor lidmaatschap volledig ingevuld en met een pasfoto ingeleverd worden bij de ledenadministratie. Zodra deze binnen is krijgt de jeugdtrainer bericht en wordt het nieuwe jeugdlid uitgenodigd voor de training. Dit kan soms eerst voor een inlooplesuur zijn. Hierna wordt een definitieve passende lesgroep gezocht.
Voor een volledig overzicht van alle trainingsmogelijkheden. Kijk bij 'Tarieven/ Lidmaatschap'.